Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت درباره ادامه تعطیلی مدارس به دلیل ویروس کرونا، گفت: جمعه شب درباره وضعیت تعطیلی مدارس مناطق که موارد مثبت کرونا در آنها شناسایی شده است، تصمیم‌گیری می‌کنیم. ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۳ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سعید نمکی وزیر بهداشت درباره تصمیمات ستاد مقابله با کرونا برای تعطیلی مدارس، اظهار کرد: درباره مدارس مناطقی که موارد مثبت کرونا در آنها شناسایی شده است، جمعه شب بررسی و وضعیت تعطیلی را اعلام خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فعلا در یک دوره سه روزه اگر نیاز به تعطیلی باشد، مدارس در مناطق مبتلا به کرونا تعطیل خواهند شد که لیست مناطق آلوده و تعطیلی مدارس جمعه شب اعلام خواهد شد.

وزیر بهداشت در مورد تعطیلی دانشگاه‌ها مطرح کرد: در مورد دانشگاه‌ها با توجه به این که دانشجویان یک هفته به مسافرت و نزد خانواده‌ها رفته‌اند، برای ما سخت است که تشخیص دهیم چه افرادی آلوده هستند، دانشگاه‌ها یک هفته دیگر تعطیل خواهند شد به شرط آن که اساتید به محل کار بیایند و دروس به شکل آموزش از راه دور ارائه شود، یعنی دانشگاه‌ها تعطیل نمی شوند اما دانشجویان می‌توانند یک هفته حضور نیابند.

نمکی متذکر شد: در رابطه با آموزش و پرورش هم قرار شد در مناطقی که آلوده به ویروس کرونا تشخیص می‌دهیم و به منظور حفظ آرامش خاطر خانواده‌ها مدارس تعطیل می‌شوند، آموزش از راه دور مد نظر باشد که با کمک صدا و سیما و فضای مجازی این کار امکان پذیر است تا دیگر نیازی به طولانی شدن سال تحصیلی نباشد، چون این باعث ایجاد دشواری‌هایی به ویژه در مناطق گرمسیر می‌شود.

وی بیان کرد:  از خانواده‌ها خواهش می‌کنم وقتی چند روز محدودیت منع رفتن دانش‌آموزان به مدارس را اعلام می‌کنیم، به سفر نروند؛ اگر شهروندی در مبادی شهری مشکوک تشخیص داده شود 14 روز به قرنطینه شهری می‌رود که به آنجا وارد شده است و این باعث تلخکامی افراد خواهد شد.

وزیر بهداشت با اشاره به این که به جای قرنطینه شهرها محدودیتی برای عبور و مرور افراد مشکوک و مبتلا در ورودی بسیاری از شهرهای پرتردد اعمال خواهیم کرد، گفت: از پری‌شب اکیپ‌های ما مستقر شده‌اند و کار شروع شده است، که با بررسی درجه حرارت، افراد مبتلا و مشکوک به کرونا متوقف می‌شوند.

انتهای پیام/

R1014132/P1361/S2,22/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تعطیلی مدارس وزیر بهداشت دانشگاه ها یک هفته جمعه شب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۷۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم این شهر امروز پنجاه بِدَر را جشن گرفتند/ جشنی که مدارس را هم تعطیل می‌کند!

به گزارش خبرآنلاین، شاید در اکثر نقاط ایران نوروز با برگزاری مراسم سیزده بِدَر تمام شود، اما در شهر قزوین مردم همچنان بعد از روز سیزده برای عید دیدنی به خانه‌های یکدیگر می‌روند، شیرینی سنتی و میوه و چایی هم برقرار است، چراکه هنوز بهار به روز پنجاه نرسیده؛ ۱۹ اردیبهشت که شد، دیگر از مهمانی نوروزی خبری نیست، حالا همه باید پنجاهمین روز بهار را جشن بگیرند، درست مانند سیزده بدر، اما با یک تفاوت، در پنجاه بدرِ قزوینی‌ها، مردم به باغستان‌ سنتی می‌روند، تقریباً در جنوبی‌ترین نقطه شهر، آن‌جا بساط آش رشته و دُیماج برپا می‌کنند، بعلاوه‌ یک درخواست، آن هم طلب باران. این مراسم برای اهالی این شهر آن‌قدر دارای اهمیت است که امروز آموزش و پرورش این شهر مدارس نوبت بعدازظهر را تعطیل کرد، در اطلاعیه اداره کل آموزش و پرورش قزوین دلیل این تعطیلی حضور دانش آموزان و اولیا در مراسم سنتی پنجاه بدر و جلوگیری از ترافیک شهری در نوبت عصر روز چهارشنبه اعلام شده است.

دراین‌باره محمدحسین سلیمانی، پژوهشگر تاریخ، درباره مراسم پنجاه بدر می‌گوید: «پیشینه آیین پنجاه بدر به پیش از دوره اسلامی بازمی‌گردد و حداقل از دوره ساسانی که شهر قزوین تاسیس شد این آیین در پنجاهمین روز هر سال برگزار می‌شود.»

او در گفت‌وگویی با ایلنا بیان می‌کند که: «پنجاه بدر جزء معدود آیین‌هایی است که با گذشت حدود هزار و هشتصد سال از تاسیس شهر قزوین هنوز پابرجا است و مردم قزوین عصر روز نوزدهم اردیبهشت به مصلای جنوبی قزوین رفته و اگر در آن سال بارندگی خوبی بوده، به درگاه الهی شکرگزاری می‌کردند و اگر هم با خشکسالی و کاهش نزولات آسمانی مواجه بودند در تمنای باران دست به دعا برداشته و به نیایش می‌پرداختند.»

همچنین مجتبی عباسی، کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی قزوین به ایرنا گفته: «زمان دقیقی در خصوص این آیین که در سال ۱۳۸۹ با شماره ۱۸۵ در فهرست آثار ناملموس ملی به ثبت رسیده است وجود ندارد، اما آنطور که از برخی شواهد پیداست ریشه برگزاری این مراسم به پیش از اسلام بازمی‌گردد و پس از اسلام نیز با برگزاری آئین‌های دینی مانند نماز ادامه یافته است، با توجه به اینکه شهر قزوین در اقلیمی گرم و خشک قرار دارد، طلب باران برای باروری زمین‌های زراعی و دشت قزوین باعث پدید آمدن این آیین سنتی شده است.»

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904348

دیگر خبرها

  • برف نیمه اردیبهشت مدارس این شهر را تعطیل کرد/ عکس‌
  • مردم این شهر امروز پنجاه بِدَر را جشن گرفتند/ جشنی که مدارس را هم تعطیل می‌کند!
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • مدارس نوبت عصر این شهر تعطیل شد
  • مدارس نوبت عصر قزوین تعطیل شد
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • مدارس نوبت عصر شهر قزوین «پنجاه‌به‌در» تعطیل است
  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان