Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجوی پزشکی و عضو انجمن اسلامی دانشجویان وین گفت: آنطور که دولت اعلام کرده است دانشگاه‌ها تا سپتامبر و مدارس تا انتهای آوریل تعطیل و در حالت تعلیق هستند.  

نجابت، دانشجوی پزشکی و عضو انجمن اسلامی دانشجویان وین در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون وضعیت کرونا در کشور اتریش گفت: به عنوان دانشجوی رادیولوژی و پزشکی هسته‌ای در حال حاضر در بزرگترین بیمارستان مرکزی وین متعلق به دانشگاه پزشکی وین به عنوان رزیدنت فعال هستم و باید بگویم که حدودا سه هفته پیش اینجا قوانین بسیار جدی در زمینه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در نظر گرفته و اجرایی شد که از جمله آن می‌توان به منع رفت و آمد، تعطیلی کلاس‌های دانشگاهی، مدارس و تمام فعالیت‌های جمعی در کشور همچنین تمامی رستوران‌ها نیز به تعطیلی کشیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
آنطور که دولت اعلام کرده است دانشگاه ها تا سپتامبر و مدارس تا انتهای آوریل تعطیل و درحالت تعلیق هستند. 

وی افزود: تنها مغازه‌هایی که در حال حاضر حق فعالیت دارند اغذیه فروشی‌ها و لوازم بهداشتی فروشی‌ها هستند و غیر از آن تمام فعالیت‌های کشور به حال تعلیق درآمده است. کلیه اداره جات نیز تعطیل شدند و همین یکی دو روز پیش رئیس جمهور اتریش در سخنرانی خود گفت این شرایط تا مدت نامعلومی ادامه خواهد داشت. صحبت‌های رئیس جمهور اتریش به گونه‌ای بود که از آن برداشت می‌شود این یک آغاز مسیر است و نمی‌شود گفت که چه قدر این شرایط طول خواهد کشید.

نجابت ادامه داد: در کلیه بیمارستان ها من جمله بیمارستانی که من در آن هستم به کلیه پزشکان آماده باش داده شده است که تا جای ممکن رفت و آمد پزشکان محدود شود ، بیمارستان ها تجهیز شده اند و ورود به این بیمارستان‌ها برای همه مردم محدود شد به جز کسانی که وضعیت اورژانسی دارند قرار‌های غیراورژانسی همه کنسل شدند و بیماران غیراورژانسی پذیرفته نمی‌شوند و درمانگاه‌ها نیز بیماران غیراورژانسی را به هیچ وجه نمی‌پذیرند سه بخش از جمله بخش عفونی، پوست و آی سی یو برای پذیرش بیماران کرونایی تجهیز شده اند جدای از بیمارستان‌هایی که به صورت خاص برای کرونا قرار داده شده اند در بیمارستان مرکزی دیگر نیز تصمیم گرفته شده که در چندین بخش بیماران کرونایی بستری شوند و دستگاه سیتی اسکن به صورت ایزوله قرار داده شده که مورد استفاده بیماران کرونایی قرار گیرد.

این دانشجوی پزشکی انجمن اسلامی وین گفت: سیر شیوع این بیماری در کشور اتریش صعودی است و تعداد بیماران از مرز ۱۰ هزار نفر گذشته، اما نسبت مرگ و میر همچنان پایین است و حدود ۱۲۴ تن تاکنون فوت شده اند. البته این آمار هر روز متغیر است.   وی افزود: در اتریش نیز کمبود مواد شوینده، ضدعفونی کننده و ماسک وجود دارد به پزشکان ماسک‌های ffp داده می‌شود و از تمام بیماران تست کووید ۱۹ گرفته می‌شود، ولی سیتی اسکن از بیماران علامت دار گرفته می‌شود و ترجیح این است که فقط بیمارانی که نیاز به بستری دارند صرفا بستری شوند که در هر کشیک یک لباس و یک ماسک بیشتر نداریم که باید برای تامین لباس پزشکان و پرستاران اقدامات بهتری در اتریش انجام شود چرا که ما باید از همان یک لباس مراقبت کنیم در مورد دستکش هم در این کشور هیچ کمبودی وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مقابله با کرونا دانشجویان پزشکی ویروس کرونا بیمارستان ها شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۷۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد مجیدی در بازدید بخش دیالیز بیمارستان طالقانی ارومیه با بیان اینکه ۲۶ مرکز در استان خدمات دیالیز را ارائه می‌دهند، گفت: اداره کل بیمه سلامت استان با پرداخت هزینه‌ای بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال به مؤسسات درمانی در سال گذشته از بیماران همودیالیزی حمایت مالی کرده است.

وی اظهار کرد: هم اکنون تعداد ۲۶ مرکز در استان خدمات دیالیز را ارائه می‌دهند.

مجیدی افزود: در سال ۱۴۰۲ قریب به ۱۵۰۰ نفر از بیماران همودیالیزی در بیش از ۱۵۰ هزار جلسه خدمات خود را با پوشش بیمه سلامت دریافت کرده‌اند.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی گفت: اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی با پرداخت هزینه‌ای بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال به مؤسسات درمانی در سال گذشته از بیماران همو دیالیزی حمایت مالی کرده است.

جعفر کیاست‌فر نیز در این بازدید عملکرد اداره کل بیمه سلامت استان در پوشش بیمه‌ای خدمات تشخیصی و درمانی را شایسته احترام و تقدیر دانست.

وی افزود: مرکز دیالیز بیمارستان طالقانی دارای ۱۲۱ تخت دیالیز با دستگاه‌های مدرن و تجهیزات با کیفیت است.

رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه گفت: با وجود پوشش بیمه‌ای خدمات، داشتن کادر ماهر و مجرب، عوارض ناشی از دیالیز در این مرکز بسیار کم است که منجر به افزایش طول عمر و رضایت بیماران می‌شود.

‌به مناسبت روز بیماران خاص و صعب العلاج معاون اداره‌کل سلامت آذربایجان‌غربی با همراهی مدیران این بیمه و همچنین رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه ضمن بازدید از بخش دیالیز این بیمارستان، مسائل و مشکلات مربوط به بیماران خاص حوزه دیالیز را بررسی کردند.

کد خبر 6099887

دیگر خبرها

  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام