Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اکرمی ظهر یکشنبه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا استان مرکزی در اراک اظهار کرد: با توجه به احتمال برگزاری مراسم جشن در تالارهای پذیرایی، بازگشایی این اماکن همچنان ممنوع بوده و مجوزی در این راستا داده نشده است تا اتاق اصناف و دانشگاه علوم پزشکی بررسی‌های لازم را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکرمی گفت: همچنان ابعاد ویروس کرونا برای همگان ناشناخته است و وضعیت آن روز به روز تغییر می‌کند به همین دلیل باید سیاست و برنامه‌ها را مطابق با این شرایط پیش ببریم.

وی ادامه داد: هفته گذشته تعداد بستری‌های شهرستان دلیجان بالا بود، فوتی‌های ناشی از ابتلاء به ویروس کرونا در شهرستان شازند به ۱۱ نفر رسید حتی در شهرستان‌های اراک و ساوه نیز شرایط خوبی در مواجهه با این بیماری مشاهده نشده است در خصوص این مسائل کسی جز دانشگاه علوم پزشکی اراک نمی‌تواند اظهار نظر کند بنابراین این دانشگاه باید یک تیم علمی به منظور رصد این مسائل تشکیل دهد و هر جلسه نتایج و آخرین آمار را بیان کند.

ضدعفونی کردن معابر کار غیر علمی است و هزینه‌های سرسام‌آوری دارد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی با بیان اینکه ضدعفونی معابر در هیچ نقطه از دنیا در پیشگیری از کرونا مؤثر نبوده است، گفت: در حال حاضر ضدعفونی کردن معابر کار غیر علمی است و هزینه‌های سرسام‌آوری برای شهرداری‌ها به دنبال دارد بنابراین باید گندزدایی هدفمند با نظر دانشگاه علوم پزشکی اراک صورت پذیرد.

اکرمی بیان کرد: متأسفانه آن طور که باید از ظرفیت مردم در مقابله با کرونا ویروس استفاده نشده است و جای خالی این مسئله احساس می‌شود و دفتر امور اجتماعی استانداری با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و سایر نهادهای متولی باید درباره چگونگی استفاده از این ظرفیت چاره اندیشی کنند.

وضعیت روز بازارها به ویژه در شهر اراک نامناسب است

وی وضعیت روز بازارها به ویژه در شهر اراک را نامناسب عنوان کرد و افزود: راه اندازی روز بازارها قرار بود، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ادامه پیدا کند و نباید سلامت مردم را با مشکل مواجه سازد در حالی که اکنون چیزی تحت عنوان رعایت پروتکل بهداشتی در کار نیست و اگر این روند ادامه پیدا کند، روز بازارها جمع آوری می‌شوند در این راستا لازم است فرماندار، شهردار و دانشگاه علوم پزشکی هفته آینده گزارشی در این خصوص به ستاد مدیریت بیماری کرونا استان مرکزی ارائه کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی عنوان کرد: تمامی فرمانداری‌ها موظف هستند تا پایان هفته جلسه هیئت نظارت را تشکیل دهند و اگر گزارشی از عدم تشکیل این هیئت‌ها از هر یک از فرمانداری‌ها واصل شود در این ستاد اسامی آنها اعلام شده و از سوی استانداری نیز به آن فرمانداری‌ها تذکر کتبی داده می‌شود.

وی عنوان کرد: با توجه به غیر حضوری بودن آموزش دانش آموزان در مدارس، دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل آموزش و پرورش استان برای ۳۰ درصد جمعیت دانش‌آموز در روستاها تصمیم گیری و تکلیف آنها را مشخص کنند.

اکرمی گفت: در خصوص باز گشایی یا عدم بازگشایی باشگاه‌های ورزشی در شرایط کنونی باید تصمیمات کارشناسی توسط اداره کل ورزش و جوانان و دانشگاه علوم پزشکی صورت پذیرد و در این جلسه اعلام شود.

وی عنوان کرد: با توجه به احتمال شیوع کرونا در مراکز صنعتی اداره کل تعاون استان باید بازدید از مراکز کارگاهی و کارگری را در دستور کار قرار دهد.

به گفته اکرمی در راستای اطلاع از راه‌های پیشگیری از ابتلاء به کرونا باید نوع اطلاع رسانی از سوی رسانه‌ها و صداوسیمای مرکز استان مناسب با شرایط امروز باشد.

کد خبر 5050586

منبع: مهر

کلیدواژه: بهروز اکرمی پدافند زیستی ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی اراک ویروس کرونا اربعین 99 شیراز بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا گرگان شهرکرد اربعین حسینی مجلس شورای اسلامی شهدای مدافع حرم شهادت امام رضا ع کرمانشاه مراسم عزاداری دانشگاه علوم پزشکی روز بازارها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۶۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد

به گزارش قدس آنلاین، بهرام دلفان اظهار کرد: بیمارستان نیایش سال ۹۲ تحویل مسکن و شهرسازی و مصوبه اولین سفر احمدی‌نژاد به لرستان تحت عنوان بیمارستان جایگزین شهدای عشایر بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این بیمارستان به نام نیایش تغییر یافته که امیدواریم همین اسم بماند، افزود: بیمارستان شهدای عشایر به قوت خود باقی خواهد ماند و ردیف و اعتبار جداگانه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: این پروژه سال ۹۵ به خاتم‌الانبیا واگذار شده که ۶ و نیم الی ۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

دلفان بیان کرد: از سال ۹۵ تا دولت جدید یعنی ۱۴۰۰، ۲۵ درصد پیشرفت داشته که ۵۱۵ تخت بوده و ۴۹۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیک دارد که بالغ بر ۴۰۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و به ۶۱۱ تختخوابی ارتقا یافته است.

وی با اشاره به اینکه به یک ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های غرب کشور است، گفت: درصورتی‌که منابع مالی آن تأمین شود سال آینده تحویل داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: بیشتر از آنچه تعیین شده بود اعتبار به آن تخصیص داده شده و از ماده ۵۶ نیز ۲۷۲ میلیارد وام گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد